Postřehy, jak jde život

Pár informací o mně

8. 2. 2008 9:12
Rubrika: O mně

Zvažoval, jestli si blog vůbec pořídím. Nemám potřebu zveřejňovat své pocity a vnitřní myšlenky na světové síti. Přece jenom nikdy nevím, kdo si mé stránky přečte a zveřejněním některých věcí bych mohl třeba (neúmyslně) někomu ublížit. Své osobní stránky jsem již měl, ale to bylo okolo roku 2000, kdy mělo přístup na internet u nás jen pár lidí. Nakonec jsem se rozhodl, že zde aspoň umístím základní informace o mé osobě, aby ti, kteří si mou osobu najdou na internetu, si mohli udělat bližší obrázek. Tím tedy nevylučuji, že občas dám nahlédnou pod pokličku svého myšlení a něco napíšu.

Narodil jsem se v dubnu roku 1985 v Opavě. Tamtéž jsem studoval obchodní akademii, a když jsem se v roce 2004 rozhodoval, kam dál, dle očekávání jsem si vybral ekonomickou fakultu v Ostravě, ve Zlíně a žurnalistiku v Brně. Přijímací řízení a můj výběr (omezený na dvě prvně jmenované školy) mě poslaly do Ostravy. Po několika měsících jsem zjistil, že to není to, co bych chtěl studovat. Rok a půl jsem přemýšlel a bojoval s tím, zda bych si nepodal přihlášku k teologickým studiím. Nakonec jsem tak učinil a v září 2006 nastoupil do teologického konviktu (což je přípravný ročník před kněžským seminářem) v Olomouci. Během roku jsem trochu více poznal nelehkou službu kněze a taky svou osobu, proto jsem požádal o rok přerušení studia, abych si mohl odpovědět na mnoho otázek.

V současnosti žiji se svými rodiči a dvěmi sestrami v Pusté Polomi, což je malebná obec v srdci naši diecéze - mezi Opavou a Ostravou. Snažím se o dokončení ekonomické fakulty (studuji 3. rokem bakalářský obor Finance). Pokud jste mé zájmy neodhalili z tohoto článku, tak dodám, že mám rád vlaky a cestování obecně. Z hudby si obecně poslechnu cokoli, co mě pohladí po duši a přitom nezpůsobí agresivitu.

Zobrazeno 3535×

Komentáře

Juris

Nazdar Kubo, takže už máš taky blog. :-) Jak píšeš že nechceš zveřejňovat svoje myšlenky, stejně su zvědavej, co budeš po dokončení bakaláře dělat. Ať volíš líp než v tyto hodiny naši poslanci a senátoři.

JakubV

Ahoj Jurisi,
zatím platí to, že mám přerušení na jeden rok. Mám v úmyslu si podat přihlášku a vrátit se, ale přece jenom je to ještě dlouhá doba. Ale vím, že když Pán bude chtít, že si mě povede.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz